Doprava přes Zásilkovnu zdarma nad 800 Kč!

Dobré bytí Hladké pozadí

Neohodnoceno
69 Kč
Skladem

Bylinná směs se svízelem a kopřivou pro podporu činnost lymfatického systému, vitality a svěžího vzhledu pokožky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hladké pozadí, svěží pokožka

Bylinná směs, která podporuje činnost lymfatického systému, vylučování vody z organismu a přispívá k vitalitě a svěžímu vzhledu pokožky. Svízel přítula, nenápadná bylinka považovaná často za plevel, má antioxidační schopnost a podporuje činnost lymfatického systému. Kopřiva napomáhá vylučování vody z organismu a vřes je známý od nepaměti pro své pročišťující účinky. V kombinaci se cvičením a vyváženou stravou vám tento čaj pomůže získat vysněné sametově hladké pozadí.

Receptura

Vytvořil: Ing. Ivan Tuček, který vystudoval agronomický obor Vysoké školy zemědělské v Praze. Zabýval se genetikou na 2. lékařské fakultě Univerzity Karlovy a poté více než 25 let vývojem přípravků a technologií ve společnosti LEROS, s.r.o. Zajímá se o etnobotaniku a o čajové nápoje z různých částí světa.

Číslo receptury: 1980

Tento rok se narodila žena s nejslavnějším pozadím na světě Kim Kardashian

Příprava

1 nálevový sáček přelijeme 250 ml vařící vody a po 10 minutách vyluhování sáček vyjmeme. Čaj se pije teplý. Připravuje se vždy čerstvý.

Chuť a vůně

Čaj s výraznou bylinkovou chutí, v němž hořčinu vřesu a trávovou chuť kopřivy vyvažuje sladkost skořicové kůry.

Dávkování

Dospělí 2-3 šálky denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.

Složení

Složení: Nať kopřivy (50 %), nať vřesu (25 %), nať svízele přítuly (15 %), skořicová kůra (10 %).

Upozornění

Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nevhodné u pacientů s onemocněním srdce a oběhového systému. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Bez chemických přísad a aromat. Bez konzervačních látek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čaje sáčkové a sypané
Hmotnost: 0.05 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: