Doprava přes Zásilkovnu zdarma nad 800 Kč!

Pro volný dech od Kateřiny Winterové

Neohodnoceno
79 Kč
Skladem

Bylinná směs s šípkem a černým bezem na podporu imunity a zdraví dýchacích cest.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Imunita a zdraví dýchacích cest

Bylinná směs pro nevlídné zimní období, kdy je obranyschopnost Vašeho organismu ohrožena. Šípek, bez a divizna – bylinky ze zahrádek našich babiček – podpoří Vaši imunitu, společně s nasládlým měsíčkem a lipovým květem zahřejí a přispějí ke zdraví Vašich dýchacích cest. Ideální čaj pro dny, kdy se venku žení všichni čerti.

Receptura

Vytvořili: Bc. Vlasta Flohrová, Kateřina Winterová. Vlasta Flohrová vystudovala bakalářský obor Klinická a toxikologická analýza na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Od roku 2002 pracuje v LEROSu nejprve jako výzkumný a vývojový analytik. Od roku 2018 zastává pozici QA Manager.

Číslo receptury: 2112 

21. 12. je dnem zimního slunovratu, kdy se dny začnou pozvolna prodlužovat a zima ustupovat.

Příprava

1 polévková lžíce bylinné směsi se přelije vařící vodou (250 ml) a po 10 minutách vyluhování se nálev scedí. Připravuje se vždy čerstvý.

Chuť a vůně

Nakyslou chuť šípku doplňuje bylinková nasládlost květů bezu, slézu, divizny a měsíčku. V barvě čaje dominují zralé červené šípky.

Dávkování

1 - 2 šálky denně. Nepřekračujte doporučené dávkování.Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Není určeno pro děti do 3 let. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

Složení

Složení: Oplodí šípku (35 %), květ lípy (20 %), květ bezu černého (15 %), nať máty peprné (10 %), květ slézu (10 %), květ divizny (5 %), květ měsíčku (5 %).

Upozornění

Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Není určeno pro děti do 3 let. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: