Doprava zdarma nad 800 Kč!

Hodnocení obchodu

4,7 56 hodnocení
5
49x
4
3x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 26.8.2020
Nákup výborný, rychlá dodávka. Kapsle Nespresso - káva dobrá, heřmánkový čaj je hrozně sladký!!! Bohužel jsem si nevšimla složení před nákupem položky - škoda, do bylinek cukr nepatří.
JL Avatar autora Jiří Liška | 23.5.2020
Měl sem dvě kávy a jsou scela odporné, oříškovou a kokosovou!!!! Doslova smrdí a je hořká. Zlatý originál!!!! ????????????????????
AN Avatar autora Alena Němcová | 9.5.2020
Rychlá dodávka, velmi chutné
HS Avatar autora Hedvika Surá | 13.3.2020
výborná čokoláda s mátou :) zbytek (6 krabic Dolce Gusto) teprve ochutnávat budem. Jsem s obchodem velmi spokojena.
Avatar autora | 16.1.2020
AN Avatar autora Alena Němcová | 25.9.2019
Skvělá káva, rychlé dodání. Nikdy jsem neměla žádný problém. Mohu jen doporučit.
ZK Avatar autora Zdeňka Kopetzká | 24.9.2019
Dnes nam přišlo oříškové latté-jsme s manželem velmi spokojeni. Vůně úžasná a chuť také. Rozhodně doporučujeme ????????
BP Avatar autora Božena Písařová | 4.8.2019
Ohodnotila jsem obchod,ale hodnocení jsem nenašla.
LZ Avatar autora Líba Zl. | 27.4.2019
Oříškové latté-luxusní chuť a ta vůně hmmm????zázvorový čaj, tak to je síla. Určitě znovu objednám ????děkuji za super kapsle-je to změna než kapsle které kupuji na běžném trhu.
V Avatar autora Vlaďka B. | 19.1.2019
Oříškové latté je výborné a i ječmen který jsme objednávaly. Na lince jsou naprosto super pracovníci ,kteří mě upozornili na mnou objednané zboží do různých kávovarů a chybu napravili ...velký dík a určitě objednáme další .
L Avatar autora Lucka H. | 19.1.2019
Výborná kafíčka,dorazily včas a jistě budu objednávat znovu na vánoce. Super, že pasují na Dolce Gusto.
R Avatar autora Renata M.B. | 19.1.2019
Úžasná káva, rychlé dodání, vřele doporučuji a děkujeme
KC Avatar autora Klara Ch. | 19.1.2019
Výborná káva a super rychlé doručení :) už se moc těšíme na další :)
V Avatar autora Vlaďka K. | 19.1.2019
Rychle dodání skvělá chuť mohu jen doporučit, za mě palec nahoru
V Avatar autora Veronika B. | 19.1.2019
rychlé dodání objednala jsem si oříškové a čokoládové latté..obě vynikajicí
M Avatar autora Martinka B. | 19.1.2019
Rychlé dodání, komunikace výborná a chuť kávy choco latte ÚŽASNÁ! Určitě jsme neobjednali naposledy děkujeme
D Avatar autora Dagmar K. | 19.1.2019
Velmi rychlé dodání a skvělá chuť! Káva je opravdu výborná, předčila mé očekávání. Byla jsem velmi překvapená intenzitou, chutí i vůni. Určitě ráda vyzkouším i jiné druhy - zatím mám doma krabičky oříškového a čokoládového latté.
Z Avatar autora Zdeňka N. | 19.1.2019
Ochutnala jsem oříškové latte, Mokacci a horkou čokoládu. Opravdu vše je výborné, oříškové latte můj favorit, akorát hořké, rozvoní byt po oříškách a ta cena bezkonkurenční. Teď ještě ochutnat presso se ženšenem a expresso, už se těším..
E Avatar autora Eva K. | 19.1.2019
Rychle dodání balíčku, večer už kávu nepiji,ale má zvědavost byla velká,tak jsem si hned dala oriskove latte a bylo moc dobré trochu jsem si ho osladila na mě bylo hořké,ale jinak super a ta vůně úžasná.
P Avatar autora Petra O. | 19.1.2019
dobry den, ochutnala jsem Nespresso Intenso a teda nic moc, je to jak kdyby jsem si uvařila turka.Nespresso nebo Lor maji jemnou chut,to se nedá srovnat.Příště už neobjednam,nepochutnala jsem si,bohužel.