Doprava přes Zásilkovnu od 800 Kč zdarma.

Hodnocení obchodu

4,6 65 hodnocení
5
55x
4
3x
3
1x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
KR Avatar autora Karla Robenková | 10.5.2022
Nejsem spokojená, telefony neberou a na maily neodpovídají. Objednávka zaplacená před 3 týdny a nedorazila. Nikdo nereaguje.
Avatar autora Andrea Říhová | 20.1.2022
S obchodem jsem spokojená . Jen mě hrozně mrzí , že věčně není dostupné oříškové latté !!! A na dotazy kdy bude dostupné nikdo nereaguje !!!!!!
Avatar autora | 20.12.2021
P Avatar autora Petra | 7.11.2021
Nákup zde nedoporučuji. Objednala jsem si zboží 18.10.2021 a do dnešního dne mi doručeno nebylo, ačkoli na mém účtu je uvedeno, že objednávka byla vyřízena. Na můj e-mail nikdo nereagoval. Ještě že jsem neplatila zboží předem. Potřebovala jsem jako dárek, musela jsem tedy zakoupit jinde. Zde již nikdy více.
ZN Avatar autora Zuzana Nezbedová | 31.10.2021
Na Facebooku se mi objevila informace : Naskladnili jsme všechny limitky,ale bohužel klamavá reklama. Není oříškové ani kokosové latté a skořicové,o kterém se též píše v reklamě není ani v nabídce,vím, že je jen na vánoce, proto jsem si myslela, že už bude nyní dostupné.
MS Avatar autora Markéta Schinkmannová | 20.9.2021
Jedenáctý den po zaplacení kávy stále nic nemáme . Pan Doubek nebere telefon. Markéta Schinkmannová MARS PROMOTION
R Avatar autora Renáta | 12.1.2021
s obchodem jsem spokojená, jen dost často mají vyprodaný citronovy čaj kapsle do Dolce gusto, který je výborný.
JB Avatar autora Jaroslav Buchtík | 26.11.2020
Obchod je v pořádku, ale kapsle od Italian Coffee pro systém Tchibo už tak ne. Ty instantní čokoláda a mokačíno to je klasika jak známe z pytlíku, ale v kapsli většinou zůstane část prášku a tak je výsledek takový řídký. A zkoušená káva Cremoso Espresso zase není dobře adjustovaná a stane se, že se kapsle ve stroji zdeformuje a půlka espressa vyteče do zásobníku na použité kapsle. Tak je jistější kávu z kapsle vysypat do pákového pressa a tam je to jistota.
MK Avatar autora Michaela Kmochová | 14.11.2020
Rychlé dodání a káva je super.. Cappuccino s bílou čokoládou je bomba ❤️.
J Avatar autora Jana | 26.8.2020
Nákup výborný, rychlá dodávka. Kapsle Nespresso - káva dobrá, heřmánkový čaj je hrozně sladký!!! Bohužel jsem si nevšimla složení před nákupem položky - škoda, do bylinek cukr nepatří.
JL Avatar autora Jiří Liška | 23.5.2020
Měl sem dvě kávy a jsou scela odporné, oříškovou a kokosovou!!!! Doslova smrdí a je hořká. Zlatý originál!!!! ????????????????????
AN Avatar autora Alena Němcová | 9.5.2020
Rychlá dodávka, velmi chutné
HS Avatar autora Hedvika Surá | 13.3.2020
výborná čokoláda s mátou :) zbytek (6 krabic Dolce Gusto) teprve ochutnávat budem. Jsem s obchodem velmi spokojena.
Avatar autora | 16.1.2020
AN Avatar autora Alena Němcová | 25.9.2019
Skvělá káva, rychlé dodání. Nikdy jsem neměla žádný problém. Mohu jen doporučit.
ZK Avatar autora Zdeňka Kopetzká | 24.9.2019
Dnes nam přišlo oříškové latté-jsme s manželem velmi spokojeni. Vůně úžasná a chuť také. Rozhodně doporučujeme ????????
BP Avatar autora Božena Písařová | 4.8.2019
Ohodnotila jsem obchod,ale hodnocení jsem nenašla.
LZ Avatar autora Líba Zl. | 27.4.2019
Oříškové latté-luxusní chuť a ta vůně hmmm????zázvorový čaj, tak to je síla. Určitě znovu objednám ????děkuji za super kapsle-je to změna než kapsle které kupuji na běžném trhu.
V Avatar autora Vlaďka B. | 19.1.2019
Oříškové latté je výborné a i ječmen který jsme objednávaly. Na lince jsou naprosto super pracovníci ,kteří mě upozornili na mnou objednané zboží do různých kávovarů a chybu napravili ...velký dík a určitě objednáme další .
L Avatar autora Lucka H. | 19.1.2019
Výborná kafíčka,dorazily včas a jistě budu objednávat znovu na vánoce. Super, že pasují na Dolce Gusto.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení