Doprava přes Zásilkovnu zdarma nad 800 Kč!

Hodnocení obchodu

4,7 59 hodnocení
5
52x
4
3x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora Renáta | 12.1.2021
s obchodem jsem spokojená, jen dost často mají vyprodaný citronovy čaj kapsle do Dolce gusto, který je výborný.
JB Avatar autora Jaroslav Buchtík | 26.11.2020
Obchod je v pořádku, ale kapsle od Italian Coffee pro systém Tchibo už tak ne. Ty instantní čokoláda a mokačíno to je klasika jak známe z pytlíku, ale v kapsli většinou zůstane část prášku a tak je výsledek takový řídký. A zkoušená káva Cremoso Espresso zase není dobře adjustovaná a stane se, že se kapsle ve stroji zdeformuje a půlka espressa vyteče do zásobníku na použité kapsle. Tak je jistější kávu z kapsle vysypat do pákového pressa a tam je to jistota.
MK Avatar autora Michaela Kmochová | 14.11.2020
Rychlé dodání a káva je super.. Cappuccino s bílou čokoládou je bomba ❤️.
J Avatar autora Jana | 26.8.2020
Nákup výborný, rychlá dodávka. Kapsle Nespresso - káva dobrá, heřmánkový čaj je hrozně sladký!!! Bohužel jsem si nevšimla složení před nákupem položky - škoda, do bylinek cukr nepatří.
JL Avatar autora Jiří Liška | 23.5.2020
Měl sem dvě kávy a jsou scela odporné, oříškovou a kokosovou!!!! Doslova smrdí a je hořká. Zlatý originál!!!! ????????????????????
AN Avatar autora Alena Němcová | 9.5.2020
Rychlá dodávka, velmi chutné
HS Avatar autora Hedvika Surá | 13.3.2020
výborná čokoláda s mátou :) zbytek (6 krabic Dolce Gusto) teprve ochutnávat budem. Jsem s obchodem velmi spokojena.
Avatar autora | 16.1.2020
AN Avatar autora Alena Němcová | 25.9.2019
Skvělá káva, rychlé dodání. Nikdy jsem neměla žádný problém. Mohu jen doporučit.
ZK Avatar autora Zdeňka Kopetzká | 24.9.2019
Dnes nam přišlo oříškové latté-jsme s manželem velmi spokojeni. Vůně úžasná a chuť také. Rozhodně doporučujeme ????????
BP Avatar autora Božena Písařová | 4.8.2019
Ohodnotila jsem obchod,ale hodnocení jsem nenašla.
LZ Avatar autora Líba Zl. | 27.4.2019
Oříškové latté-luxusní chuť a ta vůně hmmm????zázvorový čaj, tak to je síla. Určitě znovu objednám ????děkuji za super kapsle-je to změna než kapsle které kupuji na běžném trhu.
V Avatar autora Vlaďka B. | 19.1.2019
Oříškové latté je výborné a i ječmen který jsme objednávaly. Na lince jsou naprosto super pracovníci ,kteří mě upozornili na mnou objednané zboží do různých kávovarů a chybu napravili ...velký dík a určitě objednáme další .
L Avatar autora Lucka H. | 19.1.2019
Výborná kafíčka,dorazily včas a jistě budu objednávat znovu na vánoce. Super, že pasují na Dolce Gusto.
R Avatar autora Renata M.B. | 19.1.2019
Úžasná káva, rychlé dodání, vřele doporučuji a děkujeme
KC Avatar autora Klara Ch. | 19.1.2019
Výborná káva a super rychlé doručení :) už se moc těšíme na další :)
V Avatar autora Vlaďka K. | 19.1.2019
Rychle dodání skvělá chuť mohu jen doporučit, za mě palec nahoru
V Avatar autora Veronika B. | 19.1.2019
rychlé dodání objednala jsem si oříškové a čokoládové latté..obě vynikajicí
M Avatar autora Martinka B. | 19.1.2019
Rychlé dodání, komunikace výborná a chuť kávy choco latte ÚŽASNÁ! Určitě jsme neobjednali naposledy děkujeme
D Avatar autora Dagmar K. | 19.1.2019
Velmi rychlé dodání a skvělá chuť! Káva je opravdu výborná, předčila mé očekávání. Byla jsem velmi překvapená intenzitou, chutí i vůni. Určitě ráda vyzkouším i jiné druhy - zatím mám doma krabičky oříškového a čokoládového latté.