Kávové pody E.S.E. Lavazza Crema e Gusto 18ks
Detailní popis produktu
Crema e Gusto
Kávové pody Lavazza Crema e Gusto v sobě mají směs arabiky a robusty z jihovýchodní Asie a z Afriky. Různé charaktery káv se skvěle doplňují a vytváří tak ucelený dojem z intenzivní kávy s nízkou kyselostí, která neztrácí nic ze své jemnosti. To vše díky zkušenostem a ověřeným postupům při pražení v italské Lavazze. Dopřejte si kvalitu v kávových podech E.S.E.
Lavazza, záruka kvality
Lavazza dlouhodobě patří k nejoblíbenějším pražírnám kávy na světě. Pražírna Lavazza funguje už od roku 1895 a je také jedna z nejstarších. V jejích kávových směsích se snoubí zkušenosti s výběrem kvalitních kávových zrn z exotických zemí, umění kalibrace chutí různých směsí a tradice italského pražení. Dopřejte si to nejlepší z pražírny Lavazza!
Co jsou to E.S.E. pody
Kávový pod typu E.S.E je v praxi naporcovaná káva ve speciálním balení. Jedna porce kávy zpravidla obsahuje 7g kávy a používá se v kávovarech typu E.S.E. Kávové pody představují jednu z nejjednodušších příprav kávy, která si zároveň ponechává vysokou kvalitu extrakce. Srdcem E.S.E. kávovaru je typická extrakční komora, do které vložíte kávový pod. Kávové pody jsou skvělé v tom, že máte vždy stejné množství kávy, v E.S.E. kávovarech nezanechávají nečistoty. Garantují tedy stálou kvalitu připravené kávy a jsou vysoce hygienické. Vyrobené bývají z přírodních materiálů a jsou i vysoce ekologické.
PŘÍPRAVA
Jedno balení obsahuje 18 kávových E.S.E. podů a připravíte z nich 18 nápojů. K použití pouze s kávovary podporující E.S.E. pody. Do kávovaru vložte 1 pod a postupujte podle návodu kávovaru.
SLOŽENÍ
Mletá pražená káva porcovaná v podech. Jeden pod (porce) obsahuje 7g kávy. Minimální trvanlivost na obalu. Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Distributor: AKLD Group s.r.o., Dílenská 172/18 Plzeň 312 00, Česká republika. Země původu: Itálie.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kávové pody |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.