Doprava zdarma nad 800 Kč!

Čerstvá výběrová káva Level 1 Vietnam robusta 100 % 250g

Neohodnoceno
249 Kč –44 %
all jpgs level1
249 Kč –44 % 139 Kč
Skladem

Silná, výrazná a intenzivní. Taková je naše výběrová robusta z Vietnamu. Má nulovou kyselost a je příjemně hořká. Dokonalá káva na každý den, která vás postaví na nohy. Hodí se do domácích automatických kávovarů i do mokakonvičky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Opravdu výběrová robusta

Výběrové robusty skoro nikdo nedělá. Všichni si totiž myslí, že robusta není tak kvalitní, jako arabika. Není to pravda! Naše vietnamská robusta má krásná zrna a úžasnou chuť. Není vůbec kyselá, má příjemnou hořkost a příjemnou oříškovo čokoládovou dochuť.

Chuťový profil

Silná. Výrazná. Nulová kyselost. Příjemně hořká. Oříšková až čokoládová dochuť. Intenzivní aroma.

Prostě pořádně silná káva s výraznou chutí.

Nejlepší ranní káva

Robusta obsahuje až dvakrát více kofeinu než arabika. To oceníte hlavně ráno, nebo při náročném pracovním dni.

Co je to vlastně výběrová káva

Slovo „výběrová“ není v tomto případě jen fráze – káva je upražená jen z těch nejlepších zelených zrn, která projdou pečlivou selekcí přímo na plantáži. Ze zbytku zrnek se upraží „normální“ kávy a z těch nejlepších jsou „výběrovky“.Vietnamskou robustu máme od našeho osobního kamaráda, který dováží do České republiky zelenou kávu přímo z Vietnamu a podporuje lokální farmáře. Známe své dodavatele a nabízíme vám jen to nejlepší!

Čerstvá káva, speciálně zabalená tak, aby si udržela svoji svěžest

Kávy pražíme v České republice a balíme je do speciálních pytlíků s výdechovým ventilem. Díky tomu může káva "dýchat" a udrží si svoji čerstvost.

Doporučené způsoby přípravy

  • Automatický domácí pressovač
  • Moka konvička
  • French press

SLOŽENÍ

Pražená zrnková káva 250g. Minimální trvanlivost na obalu. Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Distributor: AKLD Group s.r.o. Země původu: Česká republika.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: