Doprava zdarma nad 800 Kč!

Čerstvá výběrová káva Level 3 arabica 80 % robusta 20 % 250g

1 hodnocení
ZdarmaZdarma 289 Kč –42 %
all jpgs level3
289 Kč –42 % 169 Kč
Skladem

Elegantní a komplexní. Jemnou chuť arabiky doplňuje intenzivnější robusta. Taková je naše směs "Level 3" ve které je 80 % brazilské arabiky a 20 % vietnamské robusty. Směs nabízí komplexní chuť. Hodí se do domácích automatických kávovarů i do mokakonvičky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sofistikovaná se zajímavým chuťovým profilem. Směs Level 3

Směs inspirovaná italskými kávami, 80 % výběrové brazilské arabiky a 20 % výběrové vietnamské robusty společně vytvářejí harmonickou, elegantní chuť. Převládají jemné chuťové tóny arabiky, které decentně doplňuje intenzivnější výběrová robusta.

Chuťový profil

Elegantní. Komplexní. Jemnou arabiku doplňuje silná robusta. Silná crema. Oříšková chuť s ovocitou dochutí.

Ideální káva na každý den. Akorát silná, v absolutní rovnováze. "Level 3" udělá radost každému.

Co je to vlastně výběrová káva

Slovo „výběrová“ není v tomto případě jen fráze – káva je upražená jen z těch nejlepších zelených zrn, která projdou pečlivou selekcí přímo na plantáži. Ze zbytku zrnek se upraží „normální“ kávy a z těch nejlepších jsou „výběrovky“. Vietnamskou robustu máme od našeho osobního kamaráda, který dováží do České republiky zelenou kávu přímo z Vietnamu a podporuje lokální farmáře. Známe své dodavatele a nabízíme vám jen to nejlepší!

Čerstvá káva, speciálně zabalená tak, aby si udržela svoji svěžest

Kávy pražíme v České republice a balíme je do speciálních pytlíků s výdechovým ventilem. Díky tomu může káva "dýchat" a udrží si svoji čerstvost.

Doporučené způsoby přípravy

  • Automatický domácí pressovač
  • Moka konvička
  • French press
  • Profesionální kávovary

SLOŽENÍ

Pražená zrnková káva 250g. Minimální trvanlivost na obalu. Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Distributor: AKLD Group s.r.o. Země původu: Česká republika.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: