Doprava přes Zásilkovnu od 800 Kč zdarma.

Jak vznikají limitované edice – Mátová horká čokoláda do Dolce Gusto

matova-coko-hrnecek-min

Zákazníci se nás často ptají, kde bereme nápady na naše limitované edice. Odpověď je překvapivě jednoduchá – ptáme se přímo vás... Často nám totiž píšete, jaké příchutě byste rádi ochutnali a co máte rádi. A váš názor je pro nás nejdůležitější. Takhle jsme společně s vámi přišli na Kokosové latté, nebo na Skořicové latté, které jsme měli jako vánoční limitku.

U mátové čokolády to ale bylo trochu jinak. Nápad se v naší hlavě zrodil úplnou náhodou.

Vývoj Mátové horké čokolády

Na podzim jsme uvedli do prodeje (teď už skoro legendární) Mátovou horkou čokoládu do Dolce Gusto. Neobvyklá příchuť všem učarovala – aby ne, pracovali jsme na ní skoro rok.

Nápad se zrodil během naší každodenní odpolední pauzy na kávu. Pili jsme zrovna BIO Arabiku do Dolce Gusto, kterou máme z našich káv nejraději a zakusovali jsme k ní mentolové čokoládky od jedné známé, nejmenované, značky. Vždy, když jsme čokoládu zapili, teplo z nápoje úžasně rozvíjelo její chutě a nápad byl na světě.

Uděláme Mátovou horkou čokoládu.

Ještě ten týden jsme odjeli do Itálie a začali makat. Najít technické řešení a správné složení, které by odpovídalo představě o našem vysněném nápoji nebylo jednoduché. Provedli jsme sérii testů a ochutnávání, ale pořád to nebylo ono. Na dálku jsme finální verzi připravovali skoro rok. Jednou byla málo mátová, potom zase moc. Jednou byla příliš sladká, jindy zase málo. Testovali jsme s rodinou, kamarády, a nakonec i s vámi, našimi zákazníky. První verzi mátové čokolády jste totiž mohli vyhrát v naší exkluzivní facebookové soutěži na konci srpna.

Na podzim 2019 bylo hotovo. Intenzivní, ale přitom sametová chuť. Možnost si upravit intenzitu velikostí nápoje. Tak akorát sladká. Dodnes naše nejluxusnější limitovaná edice. Ano, není to káva – ale o to větší klenot to pro nás je.

Mátová horká čokoláda do Dolce Gusto je absolutním unikátem. V Čechách jsme byli první, všechny ostatní už budou jen kopie.

A kdy zase bude?

Pravděpodobně první týden v březnu 2020. Včas to oznámíme na Facebooku a přes emaily (tam dostanete informace vždy jako první), stačí se zaregistrovat.